luni, 22 februarie 2010

Nu-ti arunca viata la cos!


Ciudat titlul, nu-i asa? Oare chiar se poate ca cineva sa-si arunce viata la cosul de gunoi?
"Poate ar fi posibil ca altcineva sa faca asta cu viata mea, dar in nici un caz eu!" am putea spune toti. Pentru ca fiecare isi iubeste viata si zi de zi face tot ce ii sta in putinta ca viata lui sa arate asa cum isi doreste, nu-i asa?
Si totusi... parca uneori lucrurile nu ne ies intocmai cum ne asteptam, nu realizam ceea ce ne propunem, nu suntem asa cum ne-am dori sa fim, parca toate lucrurile merg impotriva noastra, parca fericirea ne ocoleste din ce in ce mai des si zi de zi apar dezamagiri si obiective neimplinite.
Si ne intrebam de ce... Oare nu vrem fiecare tot ce e mai bine pentru viata noastra, oare nu lucram in fiecare zi pentru bunastarea noastra, oare nu suntem noi stapani pe ceea ce facem in fiecare moment si nimeni si nimic nu ne poate spune ce si cum sa facem?
...
Oare nu este tocmai aici o problema?
...
Oare nu alegerile noastre sunt cele care ne conduc de multe ori in situatiile pe care nu ni le dorim? Oare de multe ori nu suntem tocmai noi cei care ne punem "bete-n roate" si practic... ne aruncam viata la cosul de gunoi?
Oare se poate face ceva in privinta asta? Se poate schimba ceva in viata fiecaruia dintre noi ca sa nu mai trecem iar si iar prin situatiile pe care nu ni le dorm?
Cam multi de "oare", "poate" si "parca", nu-i asa? Cam multa nesiguranta. Insa mai rau decat nesiguranta e faptul ca solutiile lipsesc. Si din nefericire nu sunt la mine.
De aceea te invit sambata, 27 februarie, sa iei parte la o seara in care invitatii nostri vor incerca sa dea solutie nesigurantei care chinuie pe multi. Eu nu iti garantez ca vei gasi ceea ce cauti; un singur lucru pot sa iti garantez... nu te costa nimic daca incerci.
Pentru orice detaliu iti stau la dispozitie. Lasa un comentariu cu intrebarea ta si voi incerca sa-ti raspund.

4 comentarii:

sf. Paraschiv spunea...

si cam multi de "nu-i asa?"...dar e asa cum zici tu;))

spera spunea...

mai scrie-ne cite ceva, o poveste de prin tari straine...

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

spera spunea...

La multi ani!